Burgemeester en wethouders actief bij boekenactie Blokker

Gepubliceerd op 20 september 2018
De boekenactie van boekhandel Blokker in Heemstede voor Hospice Haarlem e.o. is een groot succes. Tot nog toe heeft de actie ruim €8400,- opgebracht. Vandaag meegerekend hebben we nog twee dagen te gaan. Halen we de €10.000,- net als 4 jaar terug?

Er wordt met groot enthousiasme samengewerkt door hospicevrijwilligers, en personeel en bevriende klanten van de boekhandel om zoveel mogelijk boeken voor 1 à 2 euro te verkopen. Woensdag jl. kwam de burgemeester van Heemstede, Astrid Nienhuis, en wethouder Sjaak Struijf helpen met de verkoop. ‘s Middags kwamen de overige twee wethouders helpen, Annelies ten Have en Nicole Mulder. Raadslid Olav Lommerse komt zo vaak als hij kan, en dat is heel vaak.

Vrijdagavond is bekend hoeveel de actie heeft opgebracht. De cheque zal in de loop van de volgende week overhandigd worden door Arno Koek van Boekhandel Blokker aan Pauline Jäger, directeur van het Hospice. De overhandiging zal in aanwezigheid van de pers plaatsvinden in het hospicepand aan de Zuiderhoutlaan 10 op de grens van Heemstede en Haarlem.

Het bedrag zal besteed worden aan de inrichting van het nieuwe tuinhuis, waarin gasten en hun naasten ook wanneer het wat frisser is kunnen genieten van de mooie hospicetuin die zo grondig en en volaandacht wordt onderhouden door de tuinvrijwilligers.

Stichting Hospice Groep Haarlem e.o. wil nu al iedereen, die op de een of andere wijze heeft bijgedragen aan het succes van deze boekenactie, heel hartelijk danken.