Extra plaatsen voor feestelijke viering Philharmonie via live stream

Gepubliceerd op 07 mei 2019
Bedankt voor uw overweldigde belangstelling van de feestelijke bijeenkomst op 27 mei in de Philharmonie ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan van Hospice Haarlem. We zijn dankbaar en blij dat we ons lustrum met zovele van u mogen vieren. Helaas is er geen plaats meer in de Kleine Zaal van de Philharmonie. Met dank aan de Philharmonie konden wij het technisch zo regelen, dat u de Talkshow wél kunt zien en meebeleven, ook al is dat misschien niet vanuit een stoel in de Kleine Zaal. In de mooie Blauwe Zaal van de Philharmonie zal de Talkshow live op een groot TV scherm te zien zijn. Tevens kunt u deelnemen aan de feestelijkheden rondom de Takshow. De plaatsen zijn beperkt. Gaarne van te voren aanmelden via lustrum@hospicehaarlemeo.nl. Entree is gratis, kaarten staan op naam.