Feestelijk afscheid bij Nova Restaurant van twee bestuursleden Hospice, Ed van den Berg en Henk Jonker

Gepubliceerd op 28 februari 2019
Na 10 jaar namen Ed en Henk op een feestelijke wijze afscheid van het bestuur van Hospice Haarlem e.o. Beide heren stonden aan de wieg van de realisatie van het nieuwe pand aan de Zuiderhoutlaan 10 te Haarlem.

Als duo legde ze in goed samenspel met medebestuurders en de directeur, een stevig fundament van het Hospice. Het hospice bestuur draagt jullie bestuurlijk signatuur en jullie invloed is zichtbaar en voelbaar in de ontspannen sfeer, het pragmatisme en de professionaliteit.

Karakteristiek voor de wijze van besturen was ook de wijze van afscheid. Waarbij Ed bij het afscheid van zijn bestuurdersrol van “zijn” Nova college afgelopen zomer, als afscheidscadeau een diner voor alle vrijwilligers van het hospice vroeg. Op die manier steunde hij het hospice en zijn Nova. Woensdag 27 februari was het diner met alle bestuursleden en partners. Daarvoor waren er al twee zeer geslaagde avonden geweest. Bijzonder feestelijke avonden, om zo het fundament van het hospice, de vrijwilligers te bedanken.