Hospice maatregelen tegen Corona-virus

Gepubliceerd op 25 maart 2020
In deze tijd van de corona crisis, heeft Hospice Haarlem e.o. maatregelen getroffen om een warm thuis te bieden aan onze gasten en tegelijkertijd een veilige omgeving te creëren, waarin de verspreiding van het corona virus zorgvuldig wordt tegen gegaan. Dit ten behoeve van onze gasten, hun naasten, onze medewerkers en alle mensen om ons heen.

Zolang het noodzakelijk is geldt voor bezoek:

• De mogelijkheid om te bezoeken is omwille van de veiligheid van uw naaste en onze medewerkers sterk beperkt. Uw naaste kan elke dag bezoek ontvangen, maar dit is beperkt tot 1 persoon per 24 uur.
  • Indien u verkoudheidsklachten heeft of een huisgenoot met koorts, vragen wij u met klem uw bezoek uit te stellen.
  • Mocht u vragen hebben of u op bezoek kunt komen, neem dan contact op met de coördinatie als 023-3034343.

Wij zijn graag voor u bereikbaar en dankbaar voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Pauline Jäger
Directeur Hospice Haarlem e.o.