Testimonial

Gepubliceerd op 25 september 2018
Wij zijn zo blij dat onze moeder haar laatste weken bij jullie is geweest. Het was thuis niet te doen geweest en we hadden zelf nooit deze professionele- en lieve zorg kunnen organiseren. De combinatie van vrijwilligers die zo lief en vaardig zijn, goede verpleegkundigen die ook nog leuk en warm zijn en de deskundige en doortastende zorg van Han Wassenberg maakte het veilig, vertrouwd en huiselijk. Het was een zware, maar door jullie ook aangename tijd.

Ik heb vandaag mijn afscheidswoord geschreven voor de begrafenis en in de laatste alinea schreef ik dat ik zo trots op haar was dat ze het laatste stapje heeft durven te zetten, dat ik opgelucht en verdrietig was maar ook heel dankbaar dat ik haar dochter was. Ik ga haar enorm missen.   
 

Ik zal binnenkort nog langsrijden om haar nachtjapon op te halen en dan breng ik de sjaal terug die ik gewassen heb. Iemand had deze over haar heen gelegd. Hij was niet van mij maar kwam goed van pas dus misschien is in de toekomst iemand anders er wel net zo blij mee.   

Bron en toestemming: dochter Anna.