Vacature: administratief medewerker voor Hospice Haarlem (is vervuld)

Gepubliceerd op 07 juli 2020
Stichting Hospice Groep Haarlem e.o. zoekt administratieve medewerker (v/m) 8-16 uur per week. Als administratief medewerker ondersteunt u de organisatie middels het uitvoeren van administratieve taken alsmede het adviseren over en het inrichten van administratieve (IT) oplossingen t.b.v. het optimaliseren van de workflow van de organisatie. U rapporteert aan de directeur.

De taken en verantwoordelijkheden van de functie zijn in hoofdlijnen:

- bijhouden van bedrijfscijfers en contactbestanden en opstellen van overzichten
- inrichten en beheren van administratieve (software) systemen
- factureren van eigen bijdragen van gasten, vorderen van verzekeringsgelden en opmaken van kas
- overige administratieve en ondersteunende taken

Functie-eisen:
- MBO 4 kennisniveau administratie
- ervaring met administratieve processen
- affiniteit met IT-systemen, gedegen kennis van administratieve software (bv Excel)
- woonachtig in de regio Zuid-Kennemerland Daarnaast bent u iemand die:
- zelfstandig werkt en zelfstandig tot oplossingen komt
- nauwkeurig, vlot werkend en oplettend is
- graag anderen ondersteunt en geduldig kan uitleggen
- flexibel kan schakelen
- de Nederlandse taal beheerst

Honorering vindt plaats conform de CAO VVT, FWG 3 - niveau 35 Sollicitatie Stuur uw motivatiebrief met CV naar: directie@hospicehaarlemeo.nl ter attentie van mw. Pauline Jäger, onder vermelding van ‘vacature administratieve medewerker’. Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk woensdag 15 juli 2020 .

Voor meer informatie kunt u bellen naar telefoonnummer 023-3034344.

Functieomschrijving administratief medewerker (PDF)
Bestand