Vacature: Inhoudelijk Coördinator Stichting Hospice Haarlem e.o.

Gepubliceerd op 11 oktober 2018
Stichting Hospice Groep Haarlem e.o. zoekt Inhoudelijk Coördinator (v/m) 32 uur per week. De inhoudelijk coördinator voorziet in de vraag naar aanvullende terminale mantelzorg middels de inzet van vrijwilligers bij de mensen thuis of in het Hospice aan de Zuiderhoutlaan 10 te Haarlem. Daarnaast traint en begeleidt hij/zij de vrijwilligers, organiseert het huishouden van het Hospice en onderhoudt interne en externe contacten. De inhoudelijk coördinator legt verantwoording af aan de directeur.

Functie-eisen:

• managementervaring
  • affiniteit met de zorg voor terminale patiënten
  • H.B.O.-niveau
  • woonachtig in de regio Zuid-Kennemerland
  • leeftijd bij voorkeur tussen de 40 en 55 jaar
  • deelname aan 24-uur bereikbaarheid rooster
  • ervaring met Word en Excel

Daarnaast bent u iemand die:

• kan luisteren en invoelend vermogen heeft
  • stressbestendig is
  • leidinggevende kwaliteiten bezit
  • beslissingen durft te nemen
  • zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig is

Honorering vindt plaats conform de CAO VVT, FWG 55

Sollicitatie:

Stuur een brief met CV naar: sollicitatie@hospicehaarlemeo.nl
ter attentie van mw. P. Jäger, onder vermelding van ‘vacature inhoudelijk coördinator’. Uw reactie dient uiterlijk donderdag 25 oktober 2018 in ons bezit te zijn.

Voor meer informatie kunt u bellen naar telefoonnummer 023-3034343. U kunt ook onze website bezoeken op www.hospicehaarlemeo.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 5 en dinsdag 6 november 2018

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gestel