Vacature kookvrijwilliger Hospice Haarlem en omstreken

Gepubliceerd op 10 juli 2018
Hou je van koken? En lijkt het je wat om in ons hospice een waardevolle bijdrage te kunnen leveren als kookvrijwilliger? Dan nodigen we je van harte uit om een afspraak te maken met een van ons.

Onze vrijwilligers vormen ‘het kapitaal’ van het Hospice. Zij bieden, direct of indirect, hulp en ondersteuning bij terminaal zieke mensen thuis of in het Hospice Huis. Als kookvrijwilliger vervul je een belangrijke rol in de zorg voor de terminaal zieke mens en hun naasten. Je werkt in een liefdevolle omgeving waar elke dag vers wordt gekookt voor onze gasten op beide etages.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kookvrijwilligers die lekker kunnen koken en mee kunnen bewegen met de constant veranderende situatie van onze gasten. Wij vragen van onze kookvrijwilligers om minimaal 2 keer per week te koken. Je kunt meer lezen op de link naar de vacature omschrijving.

Marjolein Rozenstraten of Yvonne Boots, Coördinatoren
023-3034343 / 023-3034345